Hej träningsvärk!

Shit vilken träningsvärk jag har!

Det värsta är magen men rumpa och lår ligger inte långt efter... Magen bara skriker så fort jag rör mig. Kan ju inte ens skratta utan att det hugger!

Tack för det Augusta...;)

Men jag är glad ändå, jag o min lugg.

 

Hunger Games

Jag och David gick på bio igår och såg Hunger Games. Den var riktigt bra! Så nu måste jag verkligen läsa böckerna...

Innan bion åt vi tacos. Så japp, en riktig Svensson-kväll. :)

Notera vilken rad och plats jag hade, och även sal ;) 

 

 

Min personliga PT

Det här med att folk betalar dyrt för en egen personlig tränare. Jag behöver inte det för jag har Augusta. För vem annars skulle kunna få mig att va på gymmet kvart över tio en lördagsmorgon?! Sen var det nyinvigning av Fysiken idag så det var mest därför (vi är inte så hurtiga varje lördagsmorgon...).

Fördelen med att träna med Augusta är belöningarna. Vi tränar ju faktiskt för att kunna fika med gott samvete! :) Så direkt efter träningen åkte vi till stan och lunchade.

En bra lördag hittills helt enkelt!

Det här med att jag glider på ett bananskal genom livet

Min och vädrets relation igår:

Tog mig till jobbet - uppehåll
Jobbade - regn
Tog mig från jobbet till Nils Ericsson - uppehåll
Åkte buss 100 till Borås - regn
Gick från Borås resecentrum till Borås Arena - uppehåll
Kollade på match (satt under tak) - regn
Gick till bussen - uppehåll
Åkte buss 100 till Göteborg - regn
Tog mig från Nils Ericsson och hem - uppehåll

That's how I roll...

Gött Elfsborg!!

Elfsborg 2 - 1 Gais!!!!

Sitter nu på bussen hem från Borås Arena. Känns riktigt gött efter en vinst!

Gick med kusinerna Sibgård, vi hade fått gratisbiljetter vilket är najs. Satt nästan högst upp. Såg ju asbra därifrån! Överblick över allt :) Camilla däremot tyckte det var lite läskigt så får se om jag får sitta där nån mer gång... Hehe

Men nu gläds vi över att fortsätta ligga i topp i allsvenskan!

CL

Kollade på semifinalen i Champions League igår, den mellan Real Madrid och Bayern München. Efter full tid var det oavgjort så det blev förlängning klockan var då lite innan elva och jag var trött!en jag var ju tvungen att kolla klart. Men ingen gjorde mål så det gick till straffar. Klockan var då kvart över läggdags (minst) och jag behöver knappt berätta för er som känner mig att jag var astrött. Och vad händer då? Jo, Real bränner tre (!!!! av fem) straffar och Bayern sätter sina (de flesta iallafall...).

Så jag satt uppe och kollade i onödan. Blev astrött i onödan.
Blev tjurig.

Himla Real, jag hejar ju på er och hur förvaltade ni det? Suck...

Jag får helt enkelt sätta mitt hopp till Elfsborg ikväll. För då ska vi heja fram di gule till vinst på Borås Arena!

Blåljus och poliser

Gick hem från träning för en dryg timme sen. Mötte två (2!) polisbilar med blåljusen snurrande och jag mötte dem på min gata! Mötte även en civilpolis. Ni vet en sån som har dragit ner rutan och satt upp sirenen på taket. Som på film!! Ascoolt ju!!

Läste sen när jag kom hem att de rånat livsmedelsbutiken ett par hundra meter från mig. Kommit över tobak och lotter, de måste känna sig lyckade.... Idioter.

Shorts igen

Kom för en liten stund sen hem efter att ha kört ett spinningpass. Första gången för mig i den nya spinninglokalen på fysiken (gymet jag går till). Fick en go känsla så det blir nog bra! De har även infört ett nytt system, activio tror jag det hette, då man får låna ett pulsband och man ser sin puls på väggen hela passet. Man behöver dock ställa in sin maxpuls och den har jag ju inte koll på (och kommer med största sannolikhet aldrig ta reda på) men kul ändå!

 

Jag invigde även mina nya träningsshorts. Riktigt goa! Även lite sommarkänsla på det :)

 

Så mycket nytt idag, nytt och bra!

 

 

Träningsvärk och promenad

Igår kändes det att jag inte brukar paddla kajak så ofta... Speciellt långt upp i ryggen och nacken. Även armarna var lite möra... Men det är ju gött :)

Sen gjordes det ute mycket mer under gårdagen. Blev en promenad och sen var det dags att ta sig till Göteborg igen.

Eftersom jag och Augusta inte kunde fika i helgen fick vi ju göra det idag istället... Blev lite te och en macka på fröken Olsson. Trevligt :)

Från promenaden:

 

Ett collage

 

Jag i killfrisyr...


Trollskog

 

Från fikat

Grill

Igår kväll kom systrarna Sibgård till Nabben och åt kvällsmat med oss. Det blev grill. Riktigt gott! Trevligt var det med... Terese hade inte varit här innan så vi tog en tur runt ägorna också (låter så kul att säga det).

Så här god var maten

Kajak

När David fyllde år (i höstas...) fick han en kajaktur i present från mina föräldrar. Idag använde vi presentkortet.

Vi har paddlat i Säven, sjön vid mamma och pappas gård. Den är rätt stor kan jag berätta! Tar ett par timmar från ena sidan till den andra.

Vi hade med oss ett trangiakök som vi använde och värmde lite soppa. Vi kokade även kaffe, älskar att vi har en kaffekokare i trangiat, och till det åt vi kanelbullar. Hur gott som helst!

Kan berätta att jag är lite seg i armarna nu och har blåsor i händerna... Men det var det lätt värt!

Njut av bilderna, men kom ihåg att verkligheten alltid är bättre än bilderna ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

Farmor

Min älskade farmor,
Hoppas du inte har ont längre
Hoppas du har det bra där du är
Sitter du och fnittrar nu?
Kanske är det åt farfar
Stod han och väntade på dig?
Där vid himmelens port
Eller fick du ta och leta upp honom?
Hoppas du kan njuta nu
Och minnas åren du haft här som bra
Jag hoppas nästan att du saknar oss lite
För vi saknar dig
Du fattas oss,
Älskade farmor


Maj Sara Lilian Sibgård ❤

Inte riktigt en inbiten bloggare än...

Igår kväll var jag på te och scones-mys hos Jennie, riktigt trevligt! Och vilken fin lägenhet hon har, blev riktigt avundsjuk!

Men sen när jag var på väg hem efteråt kom jag på att jag hade glömt ta kort. Hur kul är det att blogga om det utan att ha ett foto att visa upp?!!?!

Så här får ni en bild på en död fågel jag såg i förrgår istället. Tror att det är en duvhök, någon däremot?

Älvsnabben

Igår åkte jag Älvsnabben för första gången. Den går från Lindholmspiren, där jag exjobbar, till andra sidan älven. Ganska mysigt faktiskt! Men det är illa att jag direkt kände av min åksjuka. Inte så farligt men en liten lätt huvudvärk kommer smygande även om båtresan bara tog fyra minuter. Men bara jag kom ut i friska luften så gick det över. Kanske ska stå utomhus nästa gång, men det var ju så kallt där... Får hoppas solen löser det problemet! Men det värsta var att gå av på bryggan för den gungade som stryk! Jag är helt enkelt byggd av lite för klent virke...

Och jag som är ihop med en seglare, hur ska detta gå.... ;)

Men jag kommer klart åka Älvsnabben fler gånger. Så farligt var det inte...

Majblomma

Så, så var årets majblomma införskaffad.

Vem är det egentligen som bestämmer färgen på dem? Jag skulle gärna vara med och göra det något år. Kan man ansöka till det?!

Snö

Vaknade imorse och såg att solen lyste igenom rullgardinerna. Glatt drar jag upp dem och möts då av snö. Kollar på termometern som visar -0,4 grader och kollar ut igen. Jag kommer på mig själv med att jag ler. Solen lyser ju och det är fint ute! Önskar bara att jag vore i fjällen istället...

På väg till vagnen

Tvätt

Måndagkväll. Tvättid.

Skitkul.


NOT!

Har iaf en sjukt snygg tvättpåse!

Ledig eftermiddag

Vid lunchtid idag försvann vår mapp där allt vi gjort i examensjobbet hittills finns... Det finns back-up på det hela så det är lugnt. Men it-snubbarna kunde inte lösa problemet direkt så vi gick hem efter en långlunch och lite väntan.

Så då fick jag ju helt plötsligt en massa extra tid, så det fick bli en löptur. Det blev 3,2km på 19min. Måste verkligen springa iaf två gånger i veckan nu så jag kan komma under 30min på vårruset. Kämpa Elin!

Freeport

Idag tog jag och Augusta bilen till Freeport, lyx när man har kompisar som har tillgång till bil! Vi var där när det öppnade (klockan elva så var ju inte så tidigt...) och stannade sen i tre timmar. Vi fyndade båda två (mitt fynd syns nedanför) och åt en godkänd lunch (västerbottenost-paj).

En bra söndag helt enkelt!

Hej

Då tänkte jag starta min blogg :) välkomna!
Eftersom jag (antagligen) kommer flytta till Norge i höst så tänkte jag att jag måste ju ha en blogg då! Men då blev jag sugen på att skaffa en direkt istället, så här är vi nu.
Jag vet inte hur frekvent jag kommer blogga här eller riktigt vad det kommer handla om (fika och shopping antagligen) men vi märker vart det barkar hän...

Så härmed förklarar jag bloggen invigd!
(Borde nästan firas med tårta... :P)

Den som väntar på nåt gott...

... kommer inom en snar framtid ha väntat klart!
RSS 2.0